Bedrijfsbezoek Carolus Borromeus College

Vandaag hebben wij bij Embedded Fitness bezoek gekregen! Een enthousiaste groep leerlingen van het Carolus Borromeus College, die zich bezig houdt met het ontwikkelen van een eigen onderneming. Deze groep leerlingen is langs geweest om bij ons een kijkje te nemen en om mee te denken binnen het bedrijf!

Om de leerlingen een duidelijk beeld te geven over onze werkwijze, hebben wij ze meegenomen in onze showroom. Hier hebben zij persoonlijk ervaren op welke manieren mensen gemotiveerd kunnen worden aan de hand van interactieve sportelementen. De leerlingen waren erg enthousiast over de ontwikkelde games die zij bij ons hebben gezien. Met een frisse blik hebben zij zich hierna gestort op het bedenken van nieuwe sportinnovaties.

Tijdens de brainstorm zijn er op alle fronten ideeën bedacht die er voor zorgen dat er op een leuke manier bewogen wordt: een klimwand die wedstrijdvormen aanneemt, een spel dat de gebruiker op een actieve manier in een gamewereld plaatst, een Virtual Reality honkbalveld, laser gamen in de gymzaal en zelfs een surfplank die gebruikers leert surfen zonder nat te worden.

Na deze leuke ochtend willen wij de leerlingen van het Carolus Borromeus College veel succes wensen met het ontwikkelen van hun business skills!

Deel dit:

Categorieën
Meer weten?