Carla Scholten uitgeroepen tot HELD!

Super trots zijn wij als team dat onze Carla Scholten op het BID Maatschappelijk Heldengala 2021 is uitgeroepen tot HELD in de categorie Sport. Wij zijn het er roerend mee eens dat deze prijs haar is toegekomen. Vol energie zet zij zich dagelijks in om met haar Exergames, iedere Nederlander die er voor open staat, in beweging te zetten.

Wat is het Heldengala eigenlijk?

Centraal op het Heldengala staan helden en toporganisaties in de sectoren onderwijs, gezondheidszorg, voedingsindustrie en sport. Iedereen kan iemand voordragen. Een vakjury bepaald vervolgens de winnaars.

Initiatief, positief en samenwerken

Deze drie eigenschappen spelen een belangrijke rol om als winnaar uit de bus te komen. De organisatie feliciteert en stimuleert helden en organisaties die een positieve bijdrage levert aan de maatschappij.

Zorg-, onderwijs-, voeding- en beweegcrisis oplossen.

Dat is het gedachtengoed. Juist nu is het van groot belang om samen te komen, en samen te werken aan waardevolle oplossingen voor de crises die voor ons liggen. Hoe sterker bepaalde sectoren verbonden zijn, hoe beter wij ons land kunnen helpen om de zorg-, onderwijs-, voeding- en beweegcrisis op te lossen.

Veelzijdig inzetbare beweeggames

Carla’s bedrijf Embedded Fitness verkoopt interactieve beweeggames geschikt om in te zetten in o.a. de zorg, het onderwijs, sport & leisure. Iedereen kan, op elke gewenste locatie, op elk niveau, zich vermaken en sportief bezig zijn met haar Exergames.

Op 14 december ontving Jaco Smit voor Carla de onderscheiding, tijdens de uitreiking in Kasteel de Wittenburg. Wegens familieomstandigheden kon zij er zelf helaas niet zijn.

Categorieën
Meer weten?