Onze Doelgroepen

Sport

Heel veel Nederlanders doen aan actieve beweging. Van wekelijkse prestaties binnen een competitie tot sporters die zich het liefst continu willen verbeteren en ontwikkelen. Soms biedt een sportprogramma daarvoor gewoon te weinig variatie, uitdagingen of mogelijkheden. Wij leggen de lat hoger. En dat doen we op een aangename, prikkelende en plezierige manier. Altijd met de focus op reactie en concentratievermogen. Zo komen we samen verder. Met alle sportieve successen als mooi eindresultaat.

Onderwijs

Kinderen bewegen steeds minder. Maar goede beweging zorgt voor een actieve levensstijl. Zo word je vaardiger, soepeler en levendiger. Wij geloven in sport en plezier. Bewegen is leuk en geeft geluk. Zeker wanneer dat gebeurt op een afwisselende, creatieve, vernieuwende en innovatieve manier. Kortom: we dagen je uit, prikkelen je met nieuwe ideeën en zorgen voor verrassing en verbazing. Altijd op een plezierige manier. En dat zorgt bij kinderen echt voor een glimlach. En zin in beweging. Op naar meer gezondere en leukere kinderen. Doe je mee?

Preventieve zorg

Steeds meer volwassenen gaan minder bewegen. En dat betekent: meer kans op blessures, lichamelijke beperkingen, cognitieve achteruitgang of zelfs dementie. Hier valt heel veel te winnen. Dat begint bij mogelijkheden om te bewegen voor iedereen. Een open deur en een warm welkom dat volwassenen prikkelt om te blijven bewegen. Op welk niveau dan ook. Daarvoor halen wij alles uit de kast. Bijvoorbeeld met toegankelijke en laagdrempelige spelelementen. Doe gewoon mee. Het plezier volgt dan vanzelf.

Curatieve zorg

In elk leven krijg je te maken met tegenslag. Soms heeft dat een direct effect op het niveau en de regelmaat van beweging. Denk maar eens aan een ongeval, blessure of ander trauma. Het herstel vraagt dan om geduld en doorzettingsvermogen. Maar ook om plezier, uitdagingen en prikkels die je aangenaam stimuleren om weer te bewegen. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom bieden wij nieuwe, verassende en bijzondere oplossingen voor succesvol revalideren. Inclusief een prettig gevoel, realistische doelen en natuurlijk: een glimlach.

Leisure

Nederlanders besteden veel tijd, geld en aandacht aan hun vrije tijd. Logisch. Hier vind je jouw ontsnapping aan de dagelijkse hectiek, jouw vermaak of verrijking in je leven. Toch zien we weinig variatie en veel standaard vrijetijdsbestedingen. Hoogste tijd om hier meer beleving, gevoel en uitdagingen aan toe te voegen. Dat doen wij met onze interactieve en actieve beweeg-games. Stuk voor stuk uitdagende spellen die je op een plezierige, innovatieve en verrassende manier laten bewegen. Klaar voor?