Daydream

Stel je voor dat jouw ontspanning bepaalt hoe de wereld eruit ziet. Je komt tot rust waardoor ook de omgeving verandert. Dat is de Mindgame.

Met het spel Daydream kom je tot rust en de wereld verandert voor je ogen. Dat is Daydream. In het spel Daydream speel je met je gevoel van ontspanning. De game stimuleert een meditatieve ervaring met beeld en geluid door middel van adaptieve muziek en een steeds veranderende, natuurlijke omgeving. Daydream wordt gespeeld met een biosensor die leest hoe ontspannen je bent (of juist niet!) en deze informatie wordt constant naar je terug gespiegeld. Laat de zon schijnen en speel vlinders en dieren vrij door innerlijk te ontspannen.

Geschikt voor:
Volwassenen
Kinderen
Jongeren
Ouderen
Mensen met een verstandelijke beperking

Uitgelicht: Daydream

Specificaties:

Stroompunt: 1 stroompunt nodig
Benodigd speeloppervlak: 2m x 2m
Prettige relaxstoel en rustige omgeving is aan te bevelen
Een computer met bijbehorende software
De speciale headset waarmee de game bestuurd wordt

Extra informatie:

Middels een headset die de hersenactiviteit meet kan men de game Dreams of Danu aansturen.
De weergave is een beeld van een landschap dat verandert van winter naar lente, dan zomer en herfst. Dit lukt beter naarmate men een rustigere ademhaling heeft en zich goed concentreert.
Ontspan door te kijken naar het beeld en probeer de zon te laten schijnen.
Hoe beter men zich kan concentreren hoe meer de zon gaat stralen en men verschillende dieren vrijspeelt
Spelduur (2-30min) met een gemiddelde van 5 minuten
Een score geeft het concentratieniveau aan
Aan het einde kan de gehele loopduur bekeken worden van de game. Zo kan gezien worden op welke momenten men meer ontspannen was en op welke momenten minder

Met de Daydream

Daydream wordt gespeeld met een biosensor die leest hoe ontspannen je bent (of juist niet!) en deze zorgt voor de constante veranderingen in de game. Ben je onrustig of ontspannen dan is dit gelijk af te lezen op het scherm. Zo kun je zelf leren hoe je een gevoel van kalmte ontwikkelt en hoe je dat vast kunt blijven houden.

Daydream kan worden gespeeld met de hartritme sensor van HeartLive die je hart coherentie meet, òf met de MindWave headset van NeuroSky die je hersenfrequenties registreert.
Het gebruik is helemaal niet moeilijk, je knijpt een clipje op je oor of zet een headset op en voor je het weet bestuurt jouw lichaamsenergie het spel.

Voorwaarden en prijzen SmartSkate:

Voorwaarden:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur quis elementum magna, at volutpat lacus. Sed nec eros eget tortor tempor posuere ut et ipsum. Donec sapien felis, rhoncus non placerat eu, vestibulum sed nisl. In porta leo vel porta feugiat. Nulla consequat consequat leo, vitae vestibulum diam vehicula id. Suspendisse ultrices, orci ornare venenatis dapibus, purus magna vestibulum leo, ut condimentum sem ipsum eget ex. Proin tincidunt orci leo, sit amet pretium ipsum tristique a.

Prijzen:

€2000,- per dag

Huren