Gamebike

De Gamebike is een hometrainer die gekoppeld is aan een ouderwets maar nog altijd supergaaf computer spel. Door te trappen en goed te sturen kan de game – bij voorkeur een racespel- worden gespeeld. Het vraagt veel concentratie en beheersing om goed op de weg te blijven en niet te crashen. Men voelt zich helemaal opgenomen in de race. Zowel alleen als tegen vrienden en collega’s wordt men gemotiveerd als eerste de eindstreep te halen. De verbranding van calorieën wordt gestimuleerd, oog-hand coördinatie en concentratie getraind en de conditie verbeterd.

Geschikt voor:
Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Mensen met een verstandelijke beperking

Uitgelicht: Gamebike

Specificaties:

Set van 2 fietsen (matrix of kettler, maar ander model is mogelijk)
Computer met het spel: Downhill
Stroompunt: 2 stroompunten nodig
Benodigd speeloppervlak: 3m x 3m

Extra informatie:

Deze fietsen zijn gekoppeld aan een computer. Door te trappen en goed te sturen moet de gebruiker zo snel mogelijk zien te finishen. Als je verkeerd stuurt kan je crashen tegen een boom of van de baan geraken. Speel met de Gamebike het spel Downhill met 3 verschillende parcours.
Training van de conditie, concentratie en oog-hand coördinatie
Highscore in tijd aangegeven;
Speelduur +/- 1,5 minuut;
Maximaal 2 spelers tegelijk

Over de Gamebike

De Gamebike is een sensationele hometrainer gekoppeld aan een meeslepend computerspel – een racespel in het bijzonder – dat je helemaal in de racewereld trekt. Met concentratie en behendigheid probeer je op de weg te blijven en crashes te vermijden, terwijl je de adrenaline voelt stromen. Of je nu solo speelt of met vrienden en collega’s, de drang om als eerste de eindstreep te bereiken geeft een kick. Tegelijkertijd zorgt de Gamebike voor een calorieverbrandende workout, scherpt het je oog-hand coördinatie aan en verbetert het je conditie. Een opwindende manier om plezier te beleven, fit te blijven en je gaming vaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

Voorwaarden en prijzen SmartSkate:

Voorwaarden:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur quis elementum magna, at volutpat lacus. Sed nec eros eget tortor tempor posuere ut et ipsum. Donec sapien felis, rhoncus non placerat eu, vestibulum sed nisl. In porta leo vel porta feugiat. Nulla consequat consequat leo, vitae vestibulum diam vehicula id. Suspendisse ultrices, orci ornare venenatis dapibus, purus magna vestibulum leo, ut condimentum sem ipsum eget ex. Proin tincidunt orci leo, sit amet pretium ipsum tristique a.

Prijzen:

€2000,- per dag

Kopen