SmartDance

Laat die heupen lekker shaken! Dansen totdat je erbij neervalt! Allemaal uitspraken van mensen die dol zijn op dansen. Met de SmartDance beleef je hoe het is om virtueel tegen elkaar te dansen. Laat zien dat jij beschikt over het beste ritmegevoel en dans jezelf naar de overwinning!

Doordat de SmartDance beschikt over verschillende niveaus, is het toepasbaar voor diverse doelgroepen. Zo kunnen niet alleen kinderen, maar ook volwassenen de strijd met elkaar aangaan.

Uitgelicht: SmartDance

Specificaties:

Specificaties SmartDance basisset
Computer met software (linux besturingssysteem)
4 Draadloze dansmatten
Dance Module inclusief songs
Geluid
Toetsenbord en muis

Specificaties SmartDance Dansmat per stuk
Afmetingen mat l x b x h: 86,5 x 86,5 x 3
Inclusief 2 AA batterijen
Specificaties SmartDance schoudertas
Draagtas om max 6 matten in te verplaatsen.

Mattentas uitgevoerd in PVC doek.
Mattentas bedrukt met Logo.

Extra informatie:

Dansmat
De eerste functie aanwezig op de SmartDance staat in het teken van dansen. Middels verschillende muziekcategorieën kun je liedjes uitkiezen waarop je wilt dansen. Momenteel zijn de categorieën Soul, Pop en Jazz aanwezig op de SmartDance dansmat. Daarnaast kun je ook je eigen liedjes afspelen. Ga de strijd aan tegen je vrienden of klasgenoten en kijk wie de beste dancemoves heeft!

Onderwijs
Laat alle kinderen tegelijkertijd gymmen met de SmartDance. Prima te gebruiken als warming-up of juist als eindspel van een gymles. Kinderen voelen enerzijds verbondenheid met elkaar, anderzijds willen ze laten zien dat ze de beste zijn. Dit kan door de highscore neer te zetten!

Leisure
De SmartDance is ideaal om in te zetten binnen de vrijetijdssector. Het middel om je organisatie in de Leisure markt wat extra innovatie te geven. Wie van je vrienden is het meest soepeltjes in de heupen?

Sport
Door de diversiteit in de functie van de SmartDance is deze uitstekend te gebruiken in de sport sector. Dit product is een ideaal middel om zowel je conditie als coördinatie op peil te houden.

Over de SmartDance

De Game2Move dansmat, ook wel SmartDance genoemd, is een populair video- en dans platform dat gespeeld wordt met de voeten. Bij een goede uitvoering worden veel calorieën verbrand en kunnen punten gescoord worden voor een highscore. Oog-voet coördinatie is bij deze game erg belangrijk. De liedjes zijn op een laag- tot expertniveau instelbaar, zodat beginnende maar ook mensen op een hoog niveau samen kunnen dansen. Met grote groepen kan men tegelijk, zelfs op verschillende niveaus dansen.

Door de diversiteit en het gebruiksgemak van de SmartDance is de dansmat voor meerdere doeleinden te gebruiken. Zo is de SmartDance voor de diverse doelgroepen goed toepasbaar.

Voorwaarden en prijzen SmartSkate:

Voorwaarden:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur quis elementum magna, at volutpat lacus. Sed nec eros eget tortor tempor posuere ut et ipsum. Donec sapien felis, rhoncus non placerat eu, vestibulum sed nisl. In porta leo vel porta feugiat. Nulla consequat consequat leo, vitae vestibulum diam vehicula id. Suspendisse ultrices, orci ornare venenatis dapibus, purus magna vestibulum leo, ut condimentum sem ipsum eget ex. Proin tincidunt orci leo, sit amet pretium ipsum tristique a.

Prijzen:

€2000,- per dag

Huren