Embedded Fitness krijgt wildcard Nationale Zorginnovatieprijs

Op 25 februari 2021 heeft de juryvoorzitter van de Nationale Zorginnovatieprijs bekendgemaakt dat Pharmi de winnaar is van de voorronde van deze prijs. Naast de winnaar mocht de jury ook een innovatie nomineren die kans maakt op een wildcard. Deze is uiteindelijk aan Embedded Fitness met haar SmartClips gegeven.

De Nationale Zorginnovatieprijs is een initiatief van Zorginnovatie.nl. Coöperatie Slimmer Leven is één van de partners en organiseerde in samenwerking met Máxima MC de digitale voorronde voor Zuidoost-Brabant tijdens de Slimme Zorg Estafette regio Zuid. Pharmi mag namens deze regio deelnemen aan de finale van de Nationale Zorginnovatieprijs 2021 tijdens het online Health Valley event op 11 maart.

De wildcard winnaar, Embedded Fitness met haar SmartClips, heeft niet voor niets deze beloning gekregen. Deze innovatie bestaat uit diverse interactieve kastjes uitgerust met een bewegingssensor en LED’s, die draadloos worden aangestuurd. SmartClips is een uitstekende interactieve ondersteuning van trainingen bij oefentherapie in de fysiotherapie- en revalidatie. Het maakt trainingen uitdagender, specifieker en resultaten zijn meetbaar. Met deze wildcard maakt SmartClips kans om alsnog door te gaan naar de finale.

Hieronder is een filmpje te zien die meer uitleg geeft over deze bijzondere SmartClips.

Recente blogposts
Categorieën
Meer weten?