Serious Gaming in het onderwijs

Embedded Fitness is hét bedrijf op het gebied van kennis over interactieve, exergame toepassingen voor het onderwijs. Onderzoek en samenwerking met onderwijsinstellingen hebben geleid tot vernieuwing van het bewegingsonderwijs waarvoor Embedded Fitness de IPON mediawijzer Award heeft gewonnen. Inzet van exergames met bijbehorend lesprogramma passen uitstekend in het curriculum van het sportonderwijs.

Bewegen is gezond!

Het belang van voldoende beweging voor kinderen is bekend. Niet alleen voor een gezond lichaam, maar ook voor de ontwikkeling van coördinatie en motorische vaardigheden is goede lichamelijke opvoeding belangrijk. Voor de LO docent is een belangrijke taak weggelegd de leerlingen te trainen en te motiveren. Daarom heeft Embedded Fitness unieke en geheel eigentijdse beweeggames ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kennisinstellingen. Door sporten te simuleren werken uw leerlingen aan conditie, uithoudingsvermogen, evenwicht, kracht, lenigheid en oog-, hand- en voetcoördinatie.

Wat onze klanten zeggen

-

“Ik had jouw collega’s al een dikke pluim gegeven voor de prima verzorgde dag. De leerlingen waren super enthousiast. Ze zeiden: “Dit is pas een echte gymles”. Ook de leerkrachten waren erg te spreken en verbaasd over de grote inzet van de leerlingen.”

Peter Jansen, leraar speciaal onderwijs

Exergame mogelijkheden in het onderwijs

Onderzoek en ervaring tonen aan dat serious games aanvullend en vernieuwend zijn ten opzichte van andere gymspellen en gymtoestellen.

  • Competitie element, zoals de scholencompetitie
  • Geschikt voor leerlingen in het speciaal onderwijs
  • Herkenbare games
  • Veilig & betrouwbaar
  • Professionele begeleiding
  • Inclusief meetsystemen, sensortechniek en gamedevices

Een interactieve inrichting op locatie, een E-fit event tijdens uw open dag of sportdag of interactieve beweeglessen op uw school, Embedded Fitness verenigt gaming, entertainment en fitness in al deze activiteiten.

Klik voor meer informatie op de onderstaande links:

Open dag of sportdag organiseren
Gym spellen

Waarom Embedded Fitness?

Kennisexpert innovatief bewegen
✓ Ervaring sinds 2008
✓ Innovatiecentrum interactief bewegen
✓ Nieuwste technologieën
✓ Multidisciplinair ontwikkelteam
✓ Levering van totaalconcept
✓ Ondersteuning en begeleiding
✓ Onderzoek en technologisch ontwikkeling

Laatste onderwijs nieuws

Populaire exergames

Vrijblijvend advies aanvragen?