Wie zijn wij?

Wij weten als geen ander hoe je plezier koppelt aan beweging. Met onze moderne kennis en kunde laten we zien dat sport leuk is voor iedereen. Dat leveren we altijd met voldoende aandacht en een product dat past bij jou. Met de techniek van morgen. Met licht, geluid en uitdaging trekken we de aandacht. Prikkels die je zintuigen motiveren. Vervolgens houden we je geboeid door keer op keer te vernieuwen en te innoveren. Met onze producten ga je steeds weer op avontuur. Zo zorgen onze creatieve producten voor vernieuwende ervaringen. We zorgen voor verrassing en een glimlach op het gezicht. Dat doen we niet alleen met onze zelf ontwikkelde beweegconcepten en klantenservice, maar ook door in communicatie creatief en innovatief te zijn. Plezier brengen en houden in sport en spel en hier mensen vervolgens echt blij mee maken.

Ieder z'n ding

Onze grootste gemene deler: Een ding hebben alle doelgroepen gemeen. Wij motiveren mensen meer te bewegen door hen plezier te laten hebben. Plezier geeft motivatie en dat leidt tot succes. Iedereen op z’n eigen manier.

Expertise

Vakmanschap is meesterschap. Zeker als het gaat om hightech producten. Als ware specialist helpen we onze klanten niet alleen met oplossingen, maar ook met kennis en kunde.

Toonaangevend

We geloven in onze bijzondere rol in de markt en daar zijn we trots op. We laten ons steeds meer zien en claimen onze rol als kenner en als vernieuwer.

Vernieuwing

Met oog voor diegene die sport als grootste passie kennen, maar ook voor doelgroepen die tot stilstand zijn gekomen en waarvoor bewegen cruciaal is. Met nieuwe producten die speciaal voor jou gemaakt zijn, gebruiken we plezier en spel als basis voor een gezonde levensstijl.

Plezier
Onze projecten

Onze klanten

Sportinnovator Centrum

Sportinnovator is hét programma voor innovatie en onderzoek van het Ministerie van VWS met als doel het rendement van innovatie in de sport te vergroten en tevens bij te dragen aan een vitalere samenleving. Binnen dit programma is op initiatief van Embedded Fitness het Sportinnovator Centrum voor Interactief Bewegen gestart. Dit centrum is nu dé ontmoetings- en broedplaats van onderzoekers, bedrijven, overheden en scholen in het primair en voorgezet onderwijs. Met uiteraard maar één doel: Plezier in bewegen bij mensen terugbrengen.
De gezichten achter ons succes

Ons team bestaat uit de gedreven Carla Scholten en enthousiaste mensen met geloof in de nieuwe toepassingen van interactieve beweging en multimedia. Onze drive is een vooraanstaande positie te verwerven binnen zorg- en onderwijs met kennis op het gebied van interactieve beweging en de mogelijkheden voor diverse doelgroepen.

Previous slide
Next slide
Meer weten?

Wil je meer weten over Embedded Fitness en onze plannen? Of heb je interesse in onze exergames? Stuur dan een e-mail naar info@embeddedfitness.nl of bel ons op 06 53 708 878. Je kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij direct contact met jou op.