SmartBike Video's

Onze video’s bieden een overzicht van ons product met demonstraties van nieuwe functies, inspirerende klantverhalen en handige tutorials voor iedereen. Ontdek het volledige scala aan mogelijkheden.

Je eigen playlist
Het is mogelijk je eigen playlist te maken. Zo maak je je favoriete fiets-lijst en hoef je niet steeds te stoppen om iets nieuws te kiezen

Je eigen youtube films kiezen
Staan jouw filmpjes er niet bij? En heb je zelf een favoriet kanaal of thema, dan kan je je youtube filmpje opzoeken en in een eigen map erbij zetten. Zo wordt het fietsen helemaal op jouw persoonlijke voorkeuren aangepast.

Updates
Er zal steeds een uitbreiding van filmpjes komen die aantrekkelijk zijn voor de doelgroep. Ter verbetering van de software en gebruiksgemak verschijnen er regelmatig updates.

Uitleg video's

SmartBike unboxing
SmartBike app installeren via de Google Play Store
SmartBike sensor in de juiste stand zetten
Licentie invoeren in de SmarBike app
SmartBike sensor vastmaken aan de trapas
Scherm delen met Chromecast
Scherm delen op een Smart TV

Fietsroutes (enkele voorbeelden)

We hebben verschillende fietsroutes in de SmartBike app zoals het Nederlandse YouTube kanaal “Fietsroutes in beeld”. Dit kanaal heeft fietsroutes rond de 6 minuten liggen (hierbij wordt er in de video om de +/- 15 seconden vooruit geskipt naar een nieuw stuk). Voornamelijk in de natuur.

Er zijn ook video’s van andere kanalen die door steden gaan. Het is niet allemaal dat je zelf over de weg fietst. Soms vertelt iemand over de route en zie je ook meer van de omgeving. Er zijn ook een aantal stevige moutainbikeroutefilmpjes geplaatst. Durf jij deze te fietsen? In de SmartBike app hebben we 50+ fietsroutes beschikbaar.

Fietsen door Havelte
Fietsen door Hoorn
Grootste mountainbike race ooit
Portobello Road

Polygoonjournaals (enkele voorbeelden)

Het Polygoonjournaal is een verzamelnaam voor twee Nederlandse bioscoopjournaals, te weten Neerlands Nieuws en Polygoon Wereldnieuws, die tot 1987 werden geproduceerd door de firma Polygoon-Profilti. Voor ouderen zijn dit zeer herkenbare video’s en leidt tot herkenning en gesprek terwijl ze fietsen. In de SmartBike app hebben we 15+ Polygoonjournaals beschikbaar.

Fietsenprobleem in Amsterdam (1958)
Het dierenasiel in Amsterdam (1919)
Jaaroverzicht 1970 - 1980
Albert Heijn reclame (1936)

Muziek (enkele voorbeelden)

Een hele reeks muziekfragmenten uit de oude doos. Lekker meezingen en stop je met fietsen dan zal je het lied zelf af moeten zingen. In de SmartBike app hebben we 40+ liedjes beschikbaar.

Paul van Vliet, Veilig achterop bij vader op de fiets
Vader Abraham, 't Kleine Café Aan De Haven
Herman Emmink, Tulpen Uit Amsterdam
Toon Hermans, Ballonnetje

Cabaret (Enkele voorbeelden)

Heerlijk ouderwets lachen met Paul van Vliet, Wim Kan, André van Duin en nog vele anderen. Val niet van je fiets van het lachen. In de SmartBike app hebben we 25+ Cabaret voorstellingen beschikbaar.

Paul van Vliet, Majoor Kees
Kees Torn, Nederlands/Engels : Het laatste woord
André van Duin, Wedden Wat?
Herman Finkders, Verkoopt u ook kussentjes

Oude series (Enkele voorbeelden)

Kent u ze nog. Stiefbeen en Zoon, Zeg eens AA, Swiebertje. Zo blijf je trappen, want deze series wil je wel afkijken. In de SmartBike app hebben we 15+ afleveringen beschikbaar.

Stiefbeen en Zoon, Mooie betrekking
Zeg 'ns Aaa, Dolle mina
Swiebertje, Saartje helpen
Swiebertje, Meneer de Baron komt thuis

Sprookjes en vertellingen (Enkele voorbeelden)

Sprookjes worden waarheid als je fietst. Helaas vergeet je bijna te fietsen door de spannende sprookjes, maar dat is snel afgelopen, want anders weet je niet hoe het afloopt. In de SmartBike app hebben we 30+ sprookjes & vertellingen beschikbaar.

Hans en Grietje, geïllustreerd
Sneeuwwitje, geïllustreerd
De Ganzenhoedster, live action
De Zoutprinses, live action

Tekenfilms (Enkele voorbeelden)

Daar blijf je van fietsen, tekenfilms van Tom en Jerry, Alfred J. Kwak en Mickey Mouse. Samen fietsen voor jong en oud. In de SmartBike app hebben we 60+ afleveringen beschikbaar.

Tom & Jerry, Muizenjacht
Alfred J Kwak, De Eieren
Mickey Mouse, Wenselijk
The Pink Panther, De Roze Pil