SmartWall Video's
Onze video’s bieden een overzicht van ons product met demonstraties van nieuwe functies, inspirerende klantverhalen en handige tutorials voor iedereen. Ontdek het volledige scala aan mogelijkheden.

Algemene video's

Fruit Shooter

Het originele bubble shooter spel met een fruitig tintje! Zoek minimaal drie dezelfde, aaneengesloten stukken fruit en speel deze weg door een willekeurig stuk fruit te raken.

Blikgooien

Heb jij ook geen zin om te wachten op de jaarlijkse kermis? Leef je dan nu uit door alle blikken van de plank te gooien!

Move It

Bekend van onder andere ‘De Kamelenrace’ op de kermis. Welke kleur zal als eerste de overkant bereiken en er met de overwinning vandoor gaan?

Breaking Glass

Altijd al een ruit in willen gooien zonder dat je ouders boos worden? Haal kattenkwaad uit met je vrienden door alle ruiten te breken!

Falling Blocks

Probeer alle blokken in het speelveld af te gooien en laat zien dat jij de Tetris koning bent! Hoe lang kun jij de spanning aan?

Bug Splat

Bug Splat is een spel waarbij zoveel mogelijk insecten verslagen moeten worden. Gooi meerdere keren op de ‘Boss Bug’ en laat zien dat jij onverslaanbaar bent!

Pong

Bekend van vroeger! Speel het arcade spel ‘Pong’, voor jong en oud. Daag je vrienden uit en laat zien dat jij de beste bent in een 1 vs 1 battle!

Breakout

Houd het balletje zo lang mogelijk in het spel met behulp van de balk. Scoor punten door de blokken in het spel te raken. Trommel je vrienden op voor een onderlinge competitie.

Wild Wild West

Schiet jij, net als Lucky Luke, ook sneller dan je eigen schaduw? Probeer deze unieke 3D ervaring op de SmartWall en beleef nu de meest spannendste avonturen in El grande Coas!

Sail Away

HELP! Wij hebben jouw hulp nodig! De blauwe boot is omsingeld door de groene boten. Zorg ervoor dat de blauwe boot zo snel mogelijk bij de uitgang is. 

Timer

Bij lichamelijke oefening is tijdsbeheer belangrijk. Het bijhouden van de tijd op deze reuzenversie van een programmeerbaar scorebord is nog nooit zo makkelijk geweest!

Stopwatch

Hoe lang doe jij over een bepaalde ronde? Ben je sneller of juist langzamer dan de vorige keer? Wie heeft er nou gewonnen, jij of ik? Beantwoord bovenstaande vragen met behulp van deze super handige stopwatch!

Scoreboard

Je zit in een lastige situatie: je moet de score bijhouden en sporten tegelijk. Los het probleem op door het Scoreboard te gebruiken! Deze interactieve puntenteller houdt de stand bij met 1 druk op de knop. Zo kun jij je volledig focussen op het winnen van de wedstrijd!

Sport video's

Basketball

Beleef hoe het is om basketbal te spelen op een geprojecteerde basket. Scoor meer driepunters dan je tegenstanders en gooi jezelf naar de overwinning!

Darts

ONE HUNDRED AND EIGHTY! Heb jij altijd al 180 willen gooien op een mega groot dartbord? Daag je vrienden uit een laat zien dat jij net zo goed bent als Raymond van Barneveld of Michael van Gerwen!

Chess

SCHAAKMAT! Ben jij tactisch sterk en is geduld jouw kwaliteit? Versla de koning van de tegenstander en wordt de nieuwe schaakkampioen!

Shoot out, Clear Goal

Hoe vliegensvlug ben jij? Zorg dat je alle vlakken in het spel zo snel mogelijk weg speelt en ga er met de highscore vandoor!

Shoot out, Colour Fight

Een strijd waarin team rood het opneemt tegen team blauw. Welk team heeft aan het einde van het spel de meeste vlakken bemachtigd in het spel? We gaan het zien in Shoot-out, Colour Fight!

Shoot out, Timed

DE TIJD TIKT! Dit spel is een absolute race tegen de klok! Zorg dat de timer blijft lopen en laat zien dat jij de tijd de baas bent. Hoe lang kun jij dit volhouden?

Shoot out, Corners

Met deze versie van de Shoot-out games, moet je zoveel mogelijk punten bij elkaar zien krijgen door de bal op de vlakken in het speelveld te schoppen. Hoe ver ga jij het schoppen?

Shoot out, Random Target

Scoor punten door op de vlakken te schieten met jouw kleur! Probeer het andere team te verslaan door aan het einde de meeste punten verdienen! Wie zal zich kronen tot ‘Shoot-out, Random Target’ kampioen?!

Shoot out, Precision Target

Ben jij ‘Pietje Precies’? Ga jij altijd nauwkeurig te werk? Dan zoeken wij jou! Laat met jouw vaardigheden zien dat je de juiste vlakken kunt raken en scoor hiermee het hoogste aantal om het spel te winnen!

Onderwijs video's

Castle attack

Welk team lost als eerste de rekensom op en kroont zich tot koning van het rijk? Wordt het team rood of team blauw? We gaan het zien in het spel: Castle Attack!

Targets

Oefen jouw vaardigheden op het gebied van mikken, werpen en vangen volgens de leerlijnen van het bewegingsonderwijs!

Topo game

Weet jij alle provincies van Nederland te liggen en ben jij ook bekend met Europa en de continenten?

Pharaoh
Hamster Heibel

Leerbos video's

Leerbos 16 beweegspellen niveau groep 4

Met de Smartwall een heel mooi actief verhaal niveau groep 4 spelen. Help de draak aan een mooi verjaardagsfeest. Leer klokkijken, wegen, tellen, boodschappen doen. En dat al bewegend met de interactieve wall.

Kloklezen

Hoe goed kun jij kloklezen? In het spel wordt aangegeven hoe laat het is. Gooi met de bal op de grote klok als de wijzers op de juiste getallen staan! Ondertussen moet jij ook nog eens je mooie gebakken taart zien te beschermen. Zorg dat ze niets van jou kunnen pikken!

Ballonnenfeest

Kijk naar de uitkomst van de som en zoek de vergelijkbare rekensommen bij elkaar. Gooi op de ballonnen om deze te sparen. Maak ze wel vast aan de ring, anders vliegen ze weg! Probeer zoveel mogelijk ballonnen te verzamelen en maak er een super leuk feestje van!

Ka Ching

Welk bedrag moet jij betalen? Er kan met muntgeld en briefgeld betaald worden. Raap het bedrag bij elkaar om te kunnen betalen en de som op te lossen. Laat het geld maar rollen!

Boodschappen game

Ben jij een kei in spelling? Welke woorden zijn op de juiste manier gespeld? Verzamel de boodschappen in het winkelwagentje, zodat je alles in huis hebt om een taart te bakken!

Het Rad van Rekensommen

Hoe goed kun jij rekenen? Los de rekensommen op door de juiste getallen bij elkaar te zoeken. Zorg ervoor dat het slot op ‘open’ komt te staan en word de nieuwe rekenkampioen!

Vlaggetjesdag

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de vlaggetjes ophangen! Kijk goed naar de kleuren en getallen. Welke vlaggetjes volgen in de slinger?

Kaartlezen

Kun jij goed kaartlezen? Herken jij de gebouwen vanuit de hoek waar je kijkt! Kies de juiste pijl die bij het plaatje hoort om het spel te winnen!

Toverketel

Er wordt een speciaal drankje gemaakt in de ketel. Dit drankje helpt jou om de opdrachten binnen het Leerbos te voltooien. Zoek de ontbrekende letters om de ‘Toverketel’ te vullen met alle ingrediënten voor een heerlijk drankje!

Kalendergame

Is het nu lente of zomer? In welke maand leven wij eigenlijk? Hoeveel dagen telt de maand april ook alweer? Ben jij goed met dagen, maanden en getallen dan is de ‘Kalender Game’ voor jou een makkie!

Versla de kat

HELP! De kat versperd de weg! Nadat alle rekensommen zijn opgelost, zal de kat verdwijnen. Vul het juiste getal in om de som op te lossen en volg het pad in het Leerbos naar het volgende avontuur!

Quizmaster

Kun jij de plaatjes herkennen? Bij het spel ‘Quizmaster’ worden er vragen gesteld in verschillende categorieën. Beantwoord alle vragen op de juiste manier. Ze noemen jou toch niet voor niets de Quizmaster!

Memory game

Bekend van het Oud-Hollands memory spel. Zoek 2 dezelfde plaatjes bij elkaar om een setje te maken. Kan jij goed onthouden waar de plaatjes staan?

Mijnwerkers

Maak de zin af! Welk woord zoeken we? Help jij de mijnwerkers met het verzamelen van de diamanten?

Rekensommen op muziek

Kun jij muziek luisteren en tegelijk rekensommen oplossen? Gooi de bal tegen de muur wanneer het juiste antwoord in beeld is.

Weegschaal game

Bij dit spel komen er verschillende producten op de weegschaal Maak een schatting van het gewicht en zorg dat de weegschaal in evenwicht is. Zo heb je de juiste hoeveelheden voor het bakken van je taart.

De Fanfare!

Dansen, springen, zingen en de polonaise! Niets in te gek in het spel ‘De Fanfare’ Het gezelligste spel van het Leerbos! Luister goed naar de instrumenten, want hierna moet jij zelf de volgorde weten. Maak er een feestje van voor die lieve draak.